söndag 25 september 2016

Här finns rosor:-)

Tänkte när jag såg Annas vackra buketter att nu måste jag köpa lite fina blommor att ha på borden så här kan ni njuta av vackra rosor och på andra bloggen blir det allt vackert jag gjort de senaste veckorna, brukar samla Englandsresorna där och fortsätter så och för mig blir det en egen dagbok som komplement till min hemliga:-).
Här är andra bloggen: http://fotofunderingar.blogspot.se/

6 kommentarer:

 1. Aha, du har varit hos Anna igen. KUL!! Ska läsa på din andra blogg också om den resan. Så roligt att du tittade in till mig idag. OCH så roligt det är att vara tillbaka hos DIG igen!!

  SvaraRadera
 2. Annika, tack:-) och ja jag har varit i England igen och haft det toppen på alla sätt, så fint! Och kul att du är tillbaka, jag gjorde själv några veckors uppehåll på bloggen och det var skönt. Sen har man ju mängder med foton och allt tar lite tid att sortera och kollas och det känns ännu kul med bloggen, är bra som dagbok. Och det är så roligt att titta tillbaka lite på allt fint denna fina sommar så man inte glömmer det:-), tack igen, kul att se och läsa hos dig igen!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att få läsa om din resa!
  Nu har jag också fått ihop lite släktband här. Jag var inte medveten om din relation till Steelcity Anna, som jag har mycket kontakt med. Vad roligt!
  Kanske detta nämnts tidigare, men jag inte riktigt kommit ihåg. Minnet är bra, men kort ibland!
  Jättekul läsning!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Lena, tack:-) och du är välkommen att läsa vidare:-). Och ja, Anna är käraste dotter, tur ändå att hon inte bor längre bort och vi har genom henne verkligen lärt oss mycket om landet, levt vardagsliv och trivs där så oerhört bra. Maken bodde och arbetade en tid i London efter sin examen men det var då det:-). Ha det fortsatt bra du med.

  SvaraRadera

 • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
  7 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan