tisdag 2 augusti 2016

Tittar på moln

Tycker om moln, de är så vackra och fint att studera på Upplandsslätten på väg till landet, ofta väldigt vackra moln där och jag gillar sädesfälten och alla Linnés blommor i dessa trakter, nu är vi hemma igen:

4 kommentarer:

 1. Vad härligt!
  Visst har ni en riktigt fin sommar iår?
  Så glad för er allas skull.
  Moln är verkligen fantastiska!!

  SvaraRadera
 2. Annika, tack:-), ja vi har en otroligt fin sommar! Tycker ändå inte att så många pratar om det, kanske finast här i Uppland och Södermanland, rent otroligt fint och så vackert i år! Bara att ta vara på det så mycket det går. Och visst är moln så fina:-)

  SvaraRadera
 3. Anna, ja det är så vackert med moln, tittar ofta på dem. Far din sa att planeten Mars lyser så starkt nu så vi tittade på den också mitt i stjärnklara natten på landet, lyste väldigt mycket helt för sig själv.

  SvaraRadera

 • Gamla Stan - Lite halvdåliga mobilbilder från en dag i Gamla Stan men de får duga tills jag laddat ned bilderna från min riktiga kamera. Så mysigt var det och tomt på f...
  1 timme sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  11 månader sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan