lördag 23 juli 2016

Vilken sommar ☼

Vilka sommardagar, så otroligt vackert väder vi har! Tänkte inte göra något alls men vips så sitter jag här nu på en nystädad balkong:-), såg att några pelargonblad hade runda hål i sig och kollade. Såg några gröna stora, nja stora i mina ögon, elakingar som gömde sig på baksidorna och mumsade. Nu är allt frid och fröjd igen och hela balkongen blev fräsch av bara farten.
Utanför huset satt pensionärerna med vatten-och saftflaskor. Vi har innan porten pelare och ett uterum under tak med soffa och där har jag aldrig sett någon sitta en längre tid men nu var det varmt så skönt med skuggan där. Vi har balkongen åt väster och ingen gassande södersol så det är svalt och skönt inne och finns skugga på balkongen om vi vill.
Så gott! Havrefras, grädde, hjortronglass, röda vinbär från landet allt ekologiskt från scratch, maken hittade ekologisk hjortronglass och slog till direkt, det är han som är glassälskare i detta hushåll. Men jag gör sällskap dessa ovanligt vackra sommardagar:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

  • Leftover mincemeat - Mincemeat finns vad jag vet inte i Sverige men det är inte köttfärs utan torkad frukt med kryddor och socker som man fyller mince pies med till jul. Vi ...
    18 timmar sedan
  • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
    1 år sedan
  • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
    5 år sedan