onsdag 27 juli 2016

Sommar sommar sommar ♫ ♫ ♫

Lyssnat på Bert Karlsson, hur intressant som helst. Bästa musiken:Freddie Wadlings ej utgivna sång och när barnbarnen sjöng för morfar på 70-årsdagen:-). Han säger själv att han är tondöv men det kan han ju inte vara, kanske folk sagt i alla tider att han inte kan sjunga och där fick vi ett kul exempel, haha, Carl Bildt bjöd på ett. Själv hör han ju hur bra som helst, alla nyanser och skillnader hur folk framför sina sånger och musik. Inte läst recensionerna utan skriver en egen först:-). Det kommer säkert att stå skrytfaktor: 10 av fem möjliga eller något sådant, många gånger är det väldigt undermåliga recensioner i mitt tycke, som att de fattat noll eller väldigt lite av vad som sägs men just nu vet jag inte vad som skrivs som sagt.

En Bert Karlsson skulle behövas lite här och där, inte minst i Riksrevisionen. Det är skrämmande om något vad som sker eller inte sker som ska ske där.

Intressant att höra om hela vägen från barndom till nu, uppfriskande och inte lika tröttsamt som att höra om alla börsmäklare, bankfolk, höjdare i näringslivet, forskare som vet allt, där tänkte jag på när han berättade om en företagshändelse i unga år, så lika det är överallt, precis så i alla hierarkier, inte minst i den medicinska världen om intressanta förslag till förändringar kommer från en sjuksköterska, biomedicinsk analytiker, ingenjör eller bevare oss kanske från en undersköterska eller städerska som kan iaktta massor när han/hon arbetar sig genom kliniken dag efter dag i tystnad men hör och ser mycket och komma med ett förslag. Huvvaligen, nej det ska vara högsta hönset som delger dessa förslag som kan vara exakt desamma, hm, efter långt funderande. Åh vad jag känner igen mycket.

Inom politiken detsamma, en Bert skulle behövas i varje parti. Ung låter han också och talar med en bra röst, har nog haft och har lite roligt i livet med, hoppas det. Och ingen direkt självömkande typ, tänkte på när han drabbats av livet på olika sätt. Tack för ordet kära blogg:-)

2 kommentarer:

  1. Det var roligt med den lilla kängan till kungafamiljen och så lata svenskar, det har han rätt i :)

    SvaraRadera
  2. Anna, ;-), ja jag tycker han var bra att berätta och mycket vet han, även insidan på Riksdagen som vi andra får läsa väl valda delar av, han vet mer och om annat också.

    SvaraRadera