fredag 29 juli 2016

Nästan eget

Ibland när jag tycker allt bröd känns tråkigt så kan jag grädda några såna här:
 Och använda dem som det inte alls är tänkt tror jag, lite flingsalt, paprika och rapsolja penslas på och så får de bli knapriga, fluffiga och väldigt goda i ugnen.
 Djupfrysta bullar från affären behöver piffas till lite också tycker jag, här extra kryddor, kokosflingor och solrosolja droppat på dem, blir lite saftigare då och hyfsat goda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

  • Stan - Nu när jag bor i en liten by så är det lite mer av ett projekt och lite mer spännande att åka in till stan. Jag bodde mitt i city i flera år och har ...
    20 timmar sedan
  • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
    1 år sedan
  • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
    5 år sedan