måndag 18 juli 2016

Makens middag:-)

Han var och fixade lite till bilen, tror att "gubbar" gillar att hjälpa varandra för det går så bra:-), han behövde nya mattor till nya bilen och den vid förarplatsen är ju lite speciell, har jag aldrig tänkt på, men för att skydda om man har blöta skor och så är det en lite annan modell. Bra med nätet ändå, de googlade på bilmodell och fick fram rätt mattor och så beställdes de och kom nästa dag, inte dyra ens, blev riktig förvånad att de inte kostade mer. Maken väldigt nöjd och på hemvägen så köpte han ekologisk korv och lagade middag av bara farten:-). Det är faktiskt väldigt gott med korv ibland och med dessa tillbehör. Och så avslutning på balkongen med ekologisk jättegod glass och underbara hallon. Fint!

2 kommentarer:

 1. Ser gott ut :) skulle det finnas svensk korv har skulle jag ata det ratt ofta och vagen mot mitt vegetariska liv skulle bli mycket svarare :)

  SvaraRadera
 2. Anna, tack:-), ja det är gott och far din tycker om prinskorv, varmkorv och falukorv, finns ekologiska nu alla och jag tycker det är gott ibland som äter kött rätt sällan. Ja väldigt sällan men gott som omväxling till det vegetariska, men allt vegetariskt är gott med om man tar sig tid att laga till det ordentligt som du gör. Du är väldigt duktig på det.

  SvaraRadera

 • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
  5 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan