tisdag 19 juli 2016

Fluga

Den har kommit! Och hoppas det står sådana här skyltar även i Sverige för fy vilket jobb och kostnader vi fick av en ouppmärksam tjej när hon kraschade in i vår bil. Och nu vill man bara inte tänka på vad mer i ouppmärksamhet som kan ske. Är ju lite si och så med mobilreglerna i Sverige även om de finns, men inte så tydliga som i andra länder.
Jättebra påminnelse och med en liten touch som väcker säkert

4 kommentarer:

 1. Nyheterna är numera 1. Terror. 2. Skjutningar. 3. Tarzandieten. 4. Pokémon

  Läser bara engelska nyheter nu ett tag tror jag :)

  SvaraRadera
 2. Anna, ja läser men ångrar mig, och så oerhört mycket underligt det händer i Sverige och överallt i världen. Liksom att vara beredd på galningar överallt. Och spelet, vilken tomhet det måste vara inom människan som fyller det med detta. Läser också om landet som har framtidstro och go´, försöker göra förändringar och visar kreativitet.
  Kändes lite tråkigt och konstigt där vi varit så mycket att de badhotellen och fina stränderna är boenden nu för ägarna tjänar så otroligt mycket pengar på det sa de och att platserna har konflikter, ja inte från svenskar utan andra invandrare som anser sig vara bättre än de som är från annat land än de själva. Det är handfallet här och svårt att fira semester, kanske Löfven gör ...

  SvaraRadera
 3. Visst är det CRAY!! Antar att bilden är härifrån? Alltså vilken skräll Pokemon go är. Helt ofattbart.
  I lördags var vi ute och käkade. OCH när vi tittade ut såg vi folk som ideligen spelade Pokemon. Alla åldrar. Olyckor har skett pga spelet redan. OCH även rån. Nej, jag tänker inte testa. Men jag har många bekanta som spelar, äldre än jag. Men suck.
  Samtidigt tycker jag att det är klokt, ungar kommer ut och verkligen RÖR på sig. Men det är så hajpat att man blir mörkrädd.
  Min svägerska, 45 år, är på väg t NYC i skrivande stund. Hon är på tåget. Vet du vad hon gör? Hon spelar Pokemon go! Springer ut på stationerna i Baltimore, Philadelphia etc och letar pokemons. Men gud...Ja, det är sant.
  Hon är på väg på en business trip. Jomen, barnasinnet i behåll. HAHAHA. OCH sen lägger hon ut det på Fejjan!!!

  SvaraRadera
 4. Annika, ja det är ju helt otroligt och samtidigt lite tragiskt även om som en del säger att barnen deras nu kommit ut i friska luften och lämnat datorn en stund. Men ändå! Ja bilden är från en tidning här och säkert från USA, bra!

  Här berättar en journalist att han blev alldeles tokig i detta, är rätt ny i Stockholm och tyckte att det var spännande att rusa in här och där, redan hade han sprungit ut framför bilar mot rött och bara tur att de hinner stanna, hjälp vad mycket mer man måste ha koll på nu som bilförare. Det underliga är att han berättar om det stolt som att han utfört något för mänskligheten, beror ju helt på att andra var uppmärksamma, annars hade han varit ihjälkörd. En tjej tyckte först att det var väl lite kul ända tills folk rev ned hennes staket till uteplatsen och sen ut igen, helt okända varit där inne hos henne. Andra har ju gått in hos folk i huset. Vet inte vad det är med folk längre, något måste det vara:-), all sans släpper bara, kanske all oro i världen, det blir en egen bubbla att leva i ett tag innan nästa grej kommer, för folk ledsnar ju snabbt också. Intressant eller vad man ska säga om din svägerska:-)

  Tänker på olika yrken, tänk om folk dras med bara, barn är en sak men vuxna med olika yrken med stort ansvar, vi får se! Kanske man inte ska bli förvånad över något längre ...

  SvaraRadera

 • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
  4 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan