torsdag 16 juni 2016

Världens godaste pizza

Ja det har Robbans i Tumba, de är så otroligt goda med de tunnaste och läckraste bottnar man kan skåda för även om den är jättestor som ett flak så är det inte mer deg i denna än de mer ordinära i storlek man får hos andra. Och jättegod pizzasallad! Och supertrevlig personal! Betyg 10/10!
Salladsassietten som jämförelse, haha eller Annas hand, suveränt god pizza med lite uppvikt knaprig kant och sedan en supertunn botten rakt igenom.

6 kommentarer:

 1. Otroligt gott! Sveriges godaste pizza :)

  SvaraRadera
 2. Oj! Den där gick inte av för hackor inte! Jag saknar svensk pizza ibland. Den är ju som sagt tunn och krispig och mycket god!

  SvaraRadera
 3. Trillingnöten, ja så god, skulle kunna äta ofta, kanske man borde göra:-), just den här tunna och krispiga med så god doft och smak, helt underbar!

  SvaraRadera
 4. JAAAAAATACK!!!
  JA!!
  Både pizzan och pizzasalladen!! MUMS!! Anna och jag har skrivit om hur jädrans svårt det är att få till en god pizzasallad själv, går nästan inte...

  SvaraRadera
 5. Annika, ja så otroligt god! Nu är det en månad sen så börjar bli dags kanske:-). Ja läste om det och jag tycker inte att det går, spelar ingen roll hur man gör, fast köpte mycket vitkål ett tag och gjorde varianter men nu är det länge sedan. Ingen går upp mot de svenska pizzabagarnas:-), kul när de gjorde denna enorma pizza, slängde den i luften och fick den tunnare och tunnare och större och större under glada leenden och tillrop:-)

  SvaraRadera