onsdag 8 juni 2016

Sigtuna

Efter avsked och kramar och redan saknad åkte vi till Sigtuna denna vackra resdag, väldigt fint där och nu mer än någonsin, som en mönsterstad i perfektion, alla hus är numera renoverade från grund till tak i den gamla bebyggelsen, vackra välskötta trädgårdar och mycket tjusigt och även otjusigt folk som gjort en utflykt hit. Har ju varit här mycket och bott mest på Sigtunastiftelsen och det är en helt underbar miljö. Anna har också varit här på skrivarkurser och bott i den fina miljön och kompisar har växt upp här och gått på Sigtuna internat. Ja det är en fin miljö och tittade man (jag) lite närmare på de stora husen så var det också mottagningar i en hel del av dem, specialistläkare, tandläkare, advokater t.ex. Vi tittade in på det trevliga museet, annars var mycket stängt denna dag som var söndag men fullt på restauranger och caféer.

4 kommentarer:

 1. Anna, ja fint här och änderna var roliga, började följa efter mig, trodde jag hade något att bjuda på när de såg kameran:-)

  SvaraRadera
 2. Sigtuna är verkligen extremt gulligt och mysigt.
  BRA ställe att åka till då man lämnat av älskad dotter på ARN.
  Hoppas ni snart ses igen!

  SvaraRadera
 3. Annika, ja verkligen fint där, så välvårdat och omskött precis överallt och precis! En fin liten avslutning, att inte störta hem direkt efter avsked. Och tack! Ja det hoppas vi också!

  SvaraRadera