fredag 3 juni 2016

Måste sticka emellan lite ...

med den hårda verkligheten, bra att läsa lite här på Opinion, inte så mycket utbrett svammel som i annan press, mer som det är i verkligheten:
http://www.svt.se/opinion/manskliga-rattigheter-bor-inte-vara-till-salu

Tänker vår statsminister på något mer kanske, de har ju så kul ihop att de nästan skrattar på sig och hon som inte syns i bild men gärna gör sig osams med halva världen om inte hela hon tycker detta samarbete med just detta land är alldeles utmärkt. Vi kan roffa åt oss många miljarder om vi spelar spelet rätt och inte tänker så mycket. Själv tänker jag på att studenterna som får 99 stycken av den tortyren kunde vara deras egen studentpojke eller studentflicka. Det läker aldrig utan ger skador i överhuden först som ofta spricker med infektioner som följd men sedan djupare skador ned i underhuden. Det blir djupa hårda ärr som bildar som ett pansar och saknar känsel så livet är för alltid förändrat för dessa unga studenter om de överlever, de som bara ville gå ut i världen och leva ett liv i frihet, med något stimulerande arbete och umgås lite först bara med studiekompisar för att fira sin examen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

  • Vacker kyrka - En stor överraskning var denna stora, vackra och ljusa kyrka på en liten utflykt. I centrum fanns också världens gästvänligaste turkiska café.
    16 timmar sedan
  • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
    1 år sedan
  • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
    6 år sedan