söndag 5 juni 2016

Fortsätter på lästemat

Ibland funderar man/vi om vi ska fortsätta prenumerera och ibland skiftar vi tidning, men i den här kulturbilagan stod det verkligen mycket läsvärt. Flera långa artiklar med fördjupning och Karin Thunberg är en jag vill lyfta fram, hon är i särklass bland dagens journalister och skriver om skiftande ämnen men alltid med mycket arbete bakom som känns. Gör mycket bra intervjuer också. Vet inte om den här artikeln går att läsa på nätet, ni får testa. Sedan var det fascinerande att läsa om den Skandinavienaktuella japanska Kusama, 87 år, text av Erik Augustin Palm. Och sen blev det TV-tittande, Fredrik Lindström och "Tänk om", så bra han gjort denna historiska programserie och rolig är han också:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

  • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
    5 timmar sedan
  • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
    1 år sedan
  • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
    6 år sedan