onsdag 11 maj 2016

En liten paus

På ett par veckor ungefär, sen kommer jag åter:-)
Ja här menar jag för jag är inte bortrest och kommer säkert titta in här och där hos några trevliga bloggare:-) men tror i alla fall att jag inte ska skriva själv, utan ta en bloggpaus i det vackra vårvädret, jag får se, man vet ju aldrig.

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Lena, tack och detsamma! Ni har ju så fint!

   Radera
 2. PAUSER är bra ibland. Nödvändiga. Jag hoppas att du kommer tillbaka om ett par veckor, och jag hoppas att du tittar in hos mig ibland.
  Jag har vant mig vid din mysiga blogg nu och kommer att sakna dig.
  MEN jag vet hur viktiga pauser är också.
  Njut våren och vädret!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, ja lite skönt ibland och bra också men kommer åter:-). Tack för de orden och jag kommer säkert titta in ibland hos dig.
   Så hörs vi mer sen och njut av våren du med, det är verkligen fint nu.

   Radera
 3. Nödvändigt med pauser ibland, kommer att sakna din läsvärda blogg under tiden och dina fina naturbilder! Njut av den tidiga sommaren - en hel vecka hade jag av den i Örebro hos min son med familj, nu i det gröna Skåne!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilla, ja skönt ibland och tack för vänligheten, ja jag kommer tillbaka. Det har varit en fantastisk fin maj, så skönt och så mycket vackert i naturen att se. Ha det fortsatt fint och en glad pingst önskas!

   Radera
  2. Detsamma! Många helgdagar just nu. Välkommen tillbaka till bloggen efter pausen!

   Radera
 4. Ja, ta en paus! Det gör jag ibland. Som nyss, ett par veckor. Gå ut och njut av livet och återkom med dina upplevelser! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trillingnöten, ja skönt ibland fast fotona lagras i kameran istället, blir väl en del att kolla upp sedan:-), men skönt att bara ta en paus och bestämma så. Ha det så fint du och familjen, kram!

   Radera