onsdag 13 april 2016

Så gott!

Och lätt! Glömmer det nästan ibland men det går fort att fixa ihop och den tid det står i ugnen (här nästan en timma i 225 grader) kan man göra annat. Tog det jag hade hemma, potatis, lök och morötter, marinerade i balsamvinäger och olivolja och en massa kryddor, palsternacka är väldigt gott också att rosta, det ska jag komma ihåg att köpa och att dippa i hummus är väldigt gott men den röran får man leta länge efter här och det hade jag gjort utan att hitta denna gång.

Flingsalt från Cornwall på härligheten och man vill gärna äta mycket, det blir så otroligt gott. Om flingsaltet från det Keltiska havet står det så här: vårt flingsalt utvinns ur havet utanför Cornwall på Englands sydvästkust. Havsvattnet filtreras och upphettas, sedan handskördas saltkristallerna för att få fram rätt textur, crunch och smak till din mat. Enjoy! Och det är oraffinerade vita flingor, jag köpte två burkar på en gång:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

  • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
    4 timmar sedan
  • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
    1 år sedan
  • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
    6 år sedan