lördag 2 april 2016

Ingen överraskning

Fast lite även om det här hör till aprilvädret hos oss, hoppas bara att det inte händer i maj:-). Vi vaknade till detta igår på 1 april, stora "flak" föll tätare och tätare, det var som handflator en del och till slut helt tätt av dem så de täckte luften. Såg en kille gå till jobbet antagligen, han måste börja gå baklänges, det föll nog som ett vitt lakan över hans ansikte, usch och fy. Vi drog täckena över huvudet och somnade om:-). Sen töade allt bort på eftermiddagen och solen värmde lite igen och jag pysslade med lite grejer som ska vara i stugan och en fika tog vi också och läste tidningarna där ute. Men väldigt sen blomning här i södra Stockholm, ja planterat finns ju lite men det vilda dröjer, jag har inte ens sett en tussilago. Så satsar på balkongen, det fungerar även om det blir lite kylslaget då och då. Utanför här i rabatterna har vi massor med växter men än blommar bara några tuvor av snödroppar.

8 kommentarer:

 1. Oj, vilket bakslag!! Tur att det försvann så snabbt.
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lena, rent rysligt var det och tack detsamma, fin helg önskas dig med!

   Radera
 2. Va? Helt otroligt! Så mycket snö. Känns så onödigt när det ändå töar bort :) Naturen tänker väl kanske inte så direkt :) Men vi människor kan ju få tycka det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trillingnöten, usch, det var inte trevligt, föll så tungt och massor på kort tid. Nu ska det vara vår här tycker jag, men idag är det väldigt grått också även om snön försvunnit.

   Radera
 3. Ok! Jag skall genast sluta gnälla över att det regnar idag... 15 grader är i sammanhanget heller inte särskilt kallt. På tisdag vänder jag norrut igen - förhoppningsvis har det slutat snöa då!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Murvielklotter, 15 grader låter lyxigt om det är plus:-), ja hoppas på lite mer värme och sol så det blir vårlikt någon gång!

   Radera
 4. Anna, så sant! Vi blir lite trötta och sega av vädret här, far din säger: man kanske skulle tvätta lite så det gör han:-), ja det är ju bra, ligger aldrig ett plagg och väntar här:-) men man får ingen lust att gå på promenad.

  SvaraRadera