fredag 22 april 2016

Det första gröna:-)

Det ser jag på balkongen idag, ett blad på jostabärbusken har slagit ut helt, bladen är så fina på den, ja bra att det kommer bär också så småningom men först ska den blomma.
Här i söderort var det "utlovat" snö till imorgon och även i stan men de har ändrat sig som tur är. Men väldigt kyliga mornar, någon minus och sen inte så många plusgrader heller men solig dag sägs det bli imorgon.
 Mörk himmel, vackert på sitt sätt och det blev ett väldigt regn som föll och kallt, vi tog en kaffe ute först då det var lite sol men sen blev det för kallt, i alla fall för mig, jag gillar inte att sitta still i kyla.
                                                                   Balkongutsikt      

2 kommentarer:

 1. Svar
  1. Anna, ingen snö men grått och kallt, var den där strålande solen är som de visade skulle finnas lysande och värmande från morgon till kväll istället för snö vet jag inte var den är:-)

   Radera

 • Leftover mincemeat - Mincemeat finns vad jag vet inte i Sverige men det är inte köttfärs utan torkad frukt med kryddor och socker som man fyller mince pies med till jul. Vi ...
  18 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan