måndag 21 mars 2016

Kulturell utarmning:-)

Jo kanske om de fortsätter, haha. Toppen tycker jag att det är att från 1 februari är våra statliga museer gratis att besöka, våra skriver jag för de är ju skattefinansierade som vi redan betalar för. Däremot tycker jag att om besökare fortfarande hemskt gärna vill gå hit till detta privata: http://www.kamerabild.se/nyheter/foto/fotografiska-kritiserar-fritt-intr-de-till-statliga-museer så kan de göra det och betala:-), visserligen finns det i allt det minst sagt märkliga som folk studerar med huvudena på sned också en vettig utställning som nu ikonerna och den svenske Eriks foton, men allt det övriga, ja är helt obegripligt och de som ställt ut med foton på småbarn fotade av deras mammor, att de kan krypa in och förbi lagar om barns rättigheter och kallas "kultur" och "konst", de skulle falla under en lag om det varit män som tagit de fotona, det är många överens om, även s.k. kulturjournalister men inte kulturtanter och kulturfarbröder kanske;-).

Men massor av lärorika och fina museer finns det och nu med gratis inträde, toppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

  • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
    4 timmar sedan
  • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
    1 år sedan
  • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
    6 år sedan