onsdag 10 februari 2016

Prognoser och statistik

Studerar siffrorna, om prognosen för i år 2016 som beräknats, slår in, så har vi på kort tid från år 2013 tagit emot 300.000 människor och de finns kvar här och söker asyl, och den processen tar lång tid. En jämförelse med Tyskland skulle innebära för dem med sin befolkning på 81 miljoner att de skulle ha tagit emot under samma tid 2.7 miljoner. Det har de inte men tagit emot många, ca en miljon. Tyskland behöver invandring, är det land som sjunker snabbast i befolkning i Västeuropa och har minskat med ett par miljoner redan.
Länkar till en EU-"tidning", står om allt som sker i Europa och det går att söka om man vill se mer om befolkningstillväxt/minskning och mycket annan information om Europa.
http://www.europaportalen.se/

5 kommentarer:

 1. Intressant statistik!
  Ha et bra!

  SvaraRadera
 2. Lena, det är det! Och den där EU-portalen är inte så dum att titta i, blir inte så spretigt som i alla tidningar att läsa.

  SvaraRadera
 3. och tack:-), ha en fin dag du med, ni har ju redan vår, är fantastiskt!

  SvaraRadera
 4. Ja, det är intressant. Läste att flyktingströmmen minskat radikalt. OCH att det beror på att gränserna nu är tuffare i Sverige.

  SvaraRadera
 5. Annika, ja det är väl lite koll numera, det sorgliga är väl att de som mest behövt komma är kvar, det står så mycket fasansfullt om landet där och vad som händer med kvinnor och barn. Och här vet vi ju inte varifrån folk har kommit, särskilt inte alla ensamkommande, är mycket problem i skolorna som är nytt för oss.

  SvaraRadera

 • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
  4 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan