lördag 6 februari 2016

En samlad bild

I åtta delar hur det är fatt, bra information ges, den första artikeln skriven av en man som har väldigt stor människo-och livskunskap, sedan är det bara att följa pilen och läsa övriga artiklar, http://www.svd.se/

Man skulle önska att mammor med småbarn, sådana det berättas om i Nuris artikel nr 3, att de fick ett sådant här boende efter alla svårigheter:
http://clhem.se/
Titta in och se, såg det av en slump och hade verkligen ingen aning om att det finns så många aktörer inom detta, små enskilda som stora. Vilket hem att komma till, inte alla förunnat att bo så. Men det är tänkt för ensamkommande 13-18-åringar, förmodligen pojkar.

Här ett annat lika fint: http://www.nytida.se/, man kan ju inte klaga på miljön i alla fall, hoppas det slår väl ut allt och uppskattas, sedan beror ju mycket på personalens kompetens men vilken kompetens man än har är det säkert komplicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

  • Skeppsholmen - Jag stannar till och bara tar in hur vackert det är! Alla båtar, uteserveringar, atmosfären. Och så en julgran med fotbollströjor.
    4 timmar sedan
  • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
    1 år sedan
  • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
    6 år sedan