måndag 4 januari 2016

Helt ljuvliga

Det är de dessa amaryllisar, tre vita och en röd, haft dem i flera veckor nu och snart kommer stängel tre på dem, någon hade åtta klockor, verkligen en vacker blomma och en titt i roliga magasin visar fina vårplanteringar redan så det blir nästa blomstersteg men det får dröja ett tag till, vi har ju vinter nu:-)

4 kommentarer:

 1. Hej Monica!
  Nu är jag tillbaka i blogosfären igen och besöker mina favvisbloggar. Vilken fin amaryllis du har. Sant, nu är det vinter. Vill leva i nuet och inte tänka på våren ännu!

  SvaraRadera
 2. Annika, kul att se dig:-), tack, i år blev amaryllisar min favoritblomma, de har varit så fina och nu är det vinter som sagt, minus 12 idag och det ska ju bli väldigt kallt i norra Sverige, minus 35 sägs det.

  SvaraRadera
 3. Så fina!! Tycker så mycket om amalyllis, men har ingen egen i år, tyvärr.
  Sköt om dej i kylan!

  SvaraRadera
 4. Lena, ja de är så otroligt vackra och blommar länge också. Ja tack, här är nästan lite för kallt att vara ute tycker jag, kylan kom så snabbt, men man vänjer sig väl. Ni har ju nästan vår:-), tänk så skönt.

  SvaraRadera

 • Stan - Nu när jag bor i en liten by så är det lite mer av ett projekt och lite mer spännande att åka in till stan. Jag bodde mitt i city i flera år och har ...
  21 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan