tisdag 29 december 2015

Vinternatt och vintergryning och morgonfågel

Riktigt vackert när snön kom och minusgrader på det och sol som försiktigt tittar fram, preparerade skorna med en sorts tape som ska fästas direkt på sulan, lite som ett svart sandpapper, broddar har jag aldrig gillat, nu kommer nya och bättre modeller men kanske detta räcker som lite extra fäste bara, fanns på rulle för att klippa lämplig storlek själv. Rapport kommer när det blivit mer halt:-).
Här till vänster sitter en koltrast och tittar på lilla Snigel, koltrastar har vi inte haft på balkongen förr, sett dem ute bara och nu fick den väl en chock när vårgrönskan plötsligt försvann så den flög in här. Var lite skygg så jag kunde inte röra mig så nära där bakom balkongdörren.

2 kommentarer:

 1. Anna, lite svag vintersol här men åt minushållet;-), låter skönt hos dig. Blev ju lite ljusare här av snön och klarare dagar så visst en månad är ok men värst om vi har vinter till maj, hoppas inte.

  SvaraRadera

 • Leftover mincemeat - Mincemeat finns vad jag vet inte i Sverige men det är inte köttfärs utan torkad frukt med kryddor och socker som man fyller mince pies med till jul. Vi ...
  18 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan