lördag 19 december 2015

Svensk och blåögd, ja och kanske grönögd

dnbok/nar-svensken-blev-blond-och-blaogd/
svd.se/blaogt-blonda-feberdrommar

I de båda ovanstående länkarna från våra största dagstidningar DN och SvD står läsvärd information för alla.

Det är så rent ut sagt korkat i dagens Sverige hur folk anammar de där blåsipporna och vad de står för, har någon läst deras partiprogram? Det står så klart och tydligt att det är en enhetlig befolkning som ska bo här när de tagit makten, observera ordet tagit, och då blir vi väl sisådär 99998 invånare plus jag och min make då som ska leva här från Ystad till Haparanda, fy så tråkigt men vi är klart godkända som rätt! Och skrattretande är att de där blåsipporna som till större delen är rätt svartmuskiga kommer att få flytta iväg, men vart? För de uppfyller inte sina egna kriterier. Och vilket land ska ta emot dem som flyktingar? Och dessutom om vi blonda och ljushyllta inte delar partipolitiken, ja då blir det ingen befolkning kvar i Sverige, ett tomt land. Folk som är "blåögda" rent bildligt kanske skulle lyssna på någon riksdagsdebatt eller landstingsdebatt, finns mycket som sägs där.

Intressant att läsa så Sverige förändrades och förändrats, med de där tankarna som kom sent, vi har ju en ursprungsbefolkning i norr och människan kom hit från jordens alla hörn en gång tillika som att de som levde här reste till jordens alla hörn.

GODKÄND:


3 kommentarer:

  1. När de får makten eller tar den, då får jag fly till nåt annat land om England inte vill ha oss :)

    SvaraRadera
  2. Anna, England vill förstås ha kvar alla bra människor så det blir nog inga problem. Vi vill ju också komma, hoppas de har anhöriginvandring då...

    SvaraRadera
  3. Anna, du hör ju till de godkända men ingen vill förstås bo här om det blir en sådan utveckling, hur tänker folk, ja sisådär var femte svensk, nu skulle jag precis som Galenskaparna säger vilja se in i deras hjärnor;-)

    SvaraRadera