torsdag 17 december 2015

December

Adventsveckorna går så fort och nu har vi några minusgrader men än så länge frost och inte snö även om frosten ligger med ett tjockt lager om mornarna på bilarna. Köpte lite färsk basilika och lagade enkelt och inget julbetonat alls men lite julgotter känns rätt nu:-):

2 kommentarer:

  1. Jösses vad jag blev sugen på julgodis nu...GUD så gott det ser ut. FÖ håller jag med dig om prinsessorna och deras sjukt dyra klänningar. WTF!! Håller med om vårtor och annat också ;)

    SvaraRadera
  2. Annika, det är lite bökigt att hålla på själv med detta godis men det blir ju så otroligt gott, vilken skillnad på smak när man har bra råvaror och inte gör det så sött, då kommer andra smaker fram.

    Ja jag stör mig otroligt på de där klänningarna, känns ju som ett skämt om det inte vore på riktigt. Och ska nu man gå omkring med ett par miljoner på kroppen tycker jag att de där vårtorna stör:-), undrar lite över stylisterna om de kryper för dem totalt och inte skulle drömma om att påpeka något sådant, nej då får de säkert sparken, de ska väl säga att de är undersköna allt igenom antagligen. Den här familjen måste tappa förankringen i verkligheten totalt.

    SvaraRadera