onsdag 4 november 2015

Rod och jag:-)

Såg ju plötsligt vid frukostbordet, att här sitter han ju, sjunger faktiskt finare än Rod men eftersom han inte spelat in någon julskiva så köpte jag hans:-), den är bra, jag gillar den och nu i Skavlan var nog Rod´s hår mer åt det här hållet än på skivomslagets foto:-):

4 kommentarer:

 1. Anna, ja han blir ju äldre far din;-) och han är glad att han har hår, så här grå var han ju faktiskt nu Rod och hade det så, bara i skum och vända sig upp och ned sa han:), far din ser ut så här alldeles naturligt utan hårprodukter:-), fast han kammar sig noga innan han möter de studerande eleverna, de har koll på allt, från kläder till hår. Igår klagade de på en kollega direkt till rektor att hon skrev för rörigt och osammanhängande, far din däremot är en mästare på att skriva logiskt på tavlan sa de. När nu den används istället för datorerna. Rektorn har nu gjort studiebesök hos alla;-), ja så du vet ifall du skulle ta en lärartjänst här i framtiden, du skulle verkligen behövas.

  SvaraRadera
 2. KUL!! Väldigt likt :-)
  Förresten, gillar du Roddans julskiva?

  SvaraRadera
 3. Annika, javisst är det kul:-), själv sa han lite förskräckt: är jag så där grå? Ja jag gillar den mycket, blir lite omväxling till alla körer och alla som sjunger så där strömlinjeformat, ja du vet vad jag menar och han sjunger lite mer personligt och det är fina arr. Väninnan som gått på Adolf Fredrik och allt det där hon skrattar ibland när jag köper skivor:-) men jag gillar omväxling och lyssnar på lite olika sätt kanske:-)

  SvaraRadera

 • Gosplutten - Nu passar minsann kattbädden. Det tog sin lilla tid innan den användes (typ 4 år). Leendet är så gulligt när hon sover!
  12 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan