tisdag 3 november 2015

Intressant:-)

Ja så kunde man gjort kanske:-), Tjäna pengar på höstlöv, det som berättas om glycerin och vatten, så gjorde mamma alltid, tog några vackra kvistar precis i rätt tid, tror det var från plommonträden och gjorde vackra arr. De fick stå så länge hon tyckte det var trevligt, de håller sig fina i evighet men tror hon gjorde något nytt och annat till julen sedan. Jag har aldrig testat själv.

4 kommentarer:

 1. Jag har haft lönnlöv inne en månad nu, ännu fina. Obehandlade :)

  SvaraRadera
 2. Anna, det är så vackert och de håller länge obehandlade med:-), men med den behandlingen var de fortsatt släta och krullade inte ihop sig, tror nästan färgerna djupnade med.

  SvaraRadera
 3. Jamen varför inte!! Det låter ju bra, och det passar ju bra att ta in dem på hösten. Njuter av dem ute på mitt deck. Min man vill blåsa bort dem, men jag vill att de ska ligga, haha.

  SvaraRadera
 4. Annika, ja roliga idéer som verkar fungera, inget jag direkt tänkt på:-). Ja det är vackert med fina kvistar och lövens färger, kan tycka också att de visst kan ligga kvar lite även om jag ändå räfsar ihop allt ändå:-)

  SvaraRadera

 • Gamla Stan - Lite halvdåliga mobilbilder från en dag i Gamla Stan men de får duga tills jag laddat ned bilderna från min riktiga kamera. Så mysigt var det och tomt på f...
  54 minuter sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  11 månader sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan