söndag 1 november 2015

Allhelgonadagen

Det heter det idag, söndag, alla helgons dag igår, lördag, nästan svårt att hålla reda på. Idag blir det "söndagsstek", broccoli ska man frossa i står det i alla rapporter så det fick komma med, blir godast om den får ånga lite separat och inte blandas i maten när den lagas till, då smakar det broccoli av allt tycker jag.

4 kommentarer:

 1. Mmmm. sugen på potatis idag jag med. Kanske blir det en "söndagsstek" här med, med lite sås! Bra idé! Såg mycket aptitligt ut!

  SvaraRadera
 2. Trillingnöten, tack:-), ja väldigt gott var det och jag slängde på lite djupfrysta röda vinbär:-), nästan godare än lingon faktiskt. Och inget slår god potatis med gräddsås:-)

  SvaraRadera
 3. DET där ser riktigt SMARRIGT ut. MUMS!! Hungrig, och idag är det fastedag för mig, kör lite 5:2 :-) SÅ det ser EXTREMT gott UT!

  SvaraRadera
 4. Annika, tack:-), ja så gott det är med bara helt vanlig mat:-). Lustigt, jag tänkte med ta en fruktfastevecka och dricka mycket kamomillte och vatten, inget kaffe eller annat te, som en höstrening:-), mår väldigt bra av det och magen får vila lite, får se hur det går, blev hungrig bara jag tänkte tanken:-). Och kaffe har jag redan druckit:-), vi får se som sagt:-)

  SvaraRadera

 • Gosplutten - Nu passar minsann kattbädden. Det tog sin lilla tid innan den användes (typ 4 år). Leendet är så gulligt när hon sover!
  12 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan