lördag 3 oktober 2015

Skapar mer elände

...när stormakterna agerar, vare sig de är från väst eller öst, HÄR, om det helt obegripliga. Och i vårt land finns det kaos också, HÄR berättar Kjell Bergqvist själv, lyssna på filmen, och han berättar lugnt och sakligt om verkligheten som man nog bara förstår när man är i den. Inte alls stämmer det den bild som sensationsblaskorna försöker ge att han bråkar, han säger bara precis som det är men på ett vettigt och lugnt sätt. Och ingen har ju erfarenhet av allt detta, allra minst våra politiker. De är helt beroende av frivilliga och ropar efter kyrkorna nu, de som helst i andra sammanhang helst inte ska finnas. Migrationsverket har det svårt också när inte personal finns till denna anstormning som är och kommer öka än mer, de har nog inte längre tid att fira med tårta när de kunnat kasta ut någon, nej de verkar också ha ändrat tonläget faktiskt och alla är nog inte galna som arbetar där, de har också fått se verkligheten idag istället för bakom skrivbordet med en pappersdom i handen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

  • Gosplutten - Nu passar minsann kattbädden. Det tog sin lilla tid innan den användes (typ 4 år). Leendet är så gulligt när hon sover!
    12 timmar sedan
  • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
    1 år sedan
  • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
    5 år sedan