tisdag 13 oktober 2015

Mycket blad med liten blomma

Har ofta en ampellilja i något rum, nu köpte jag en som snabbt förökades till fem till, de små rosetterna som bildas har fina egna rötter så de är bara att sätta i en ny kruka. Märks att även dessa gillar ljus, den som hänger i ett fönster har många vita små blommor och knoppar.

2 kommentarer:

 1. Så fina de är. Sådana brukade vi ha under min uppväxt. Du ser dessutom ut att ha väldigt fin utsikt!!

  SvaraRadera
 2. Annika, ja det är väldigt fina och lättskötta, tror man brukar säga att de är hälsosamma och renar luften. Det är ju bra. Det är en dalgång där vid alla fina träd, mest stora lövträd, och pendeln går där men inga andra tåg, så bra att de sparat alla dessa träd, bakom ligger ett berg och där är röda radhus som vi anar lite på vintern när löven fallit, men bra skydd är denna skog för båda sidor. Brukar vara så vackert på vintern också med rimfrost på dem.

  SvaraRadera

 • Gosplutten - Nu passar minsann kattbädden. Det tog sin lilla tid innan den användes (typ 4 år). Leendet är så gulligt när hon sover!
  12 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan