söndag 11 oktober 2015

Dimma över nejden

Det kom så snabbt det kyligare vädret och igår morse var det alldeles mjölkvitt i luften och frost på bilarna, färgerna har kommit lite grann bara, går sakta med dem eller så blir det inte mer, inte så mycket löv har fallit heller. Nu ser veckan ut att bli nollgradig, ja man är inte van som sagt med man vänjer sig:-).
Uppdatering: fast dagarna blir soliga sedan, både igår och idag men kyliga, lille prinsen och hertigen av Ångermanland fick en fin dopdag även om han själv kanske helst hade önskat att det gått fortare:-), han kunde väl inte vara hungrig men skriket var riktigt ångestskrik, ärkebiskopen måste skrämts väldigt. Föräldrarna tog det sansat, inte minst mannen i familjen verkar klara av livliga barn och tar det med ro och på rätt sätt för den där lilla stolen som var tänkt till prinsessan hade ställts bort, kusinprinsessan satt prydligt i sin, ja hon är så gullig med och så där förståndigt rar.

2 kommentarer:

 1. Just det, dopet glomde jag bort. Far kolla imorrn. 20 grader och sol har, star i T-shirt :)

  SvaraRadera
 2. Anna, ja var lite kul att se som omväxling till allt annat elände. Tycker att de är en gullig familj:-). Åh vilket väder, ja ni har ett bättre klimat och mildare, bara det är en anledning att utvandra för oss:-)

  SvaraRadera

 • Gosplutten - Nu passar minsann kattbädden. Det tog sin lilla tid innan den användes (typ 4 år). Leendet är så gulligt när hon sover!
  12 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan