torsdag 1 oktober 2015

Det närmar sig;-)

Undrar hur många jag hinner med? Tror det blir några stycken HÄR, finns underbara att välja på och det börjar bli dags tycker jag så här på oktobers första dag att fundera lite på det:-) och HÄR ser det mycket lovande ut:-)

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Anna, det kommer bli jättefint på Chatsworth, idag förresten hittade jag en bok till om dem, om en av de mer okända Mitfordsystrarna, briljant säger Svd och beundransvärt researcharbete säger Expressen och en fröjd att läsa säger Aftonbladet, ska läsa, sen får du boken:-)

   Radera
 2. Haha, ja det går ju så mkt fortare än man tror. Hösten brukar bara braka iväg.
  Nu får den inte går för fort.
  Älskar fö julmarknader, men tycker inte man har så fina här in da US. De är bättre i Europa, för det mesta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, ja dags att börja planera:-) men det får gärna ta lite tid till med hösten, idag var det så konstigt, riktigt kallt på morgonen och det hade regnat så jag klädde mig därefter, sen nästan sommarvärme så vi satt ute och åt, restauranten öppnade trädgården och sa att det är bäst att passa på:-). Älskar julmarknader också, vi har ju fina här och väldigt fina i England, i Leeds är det en tysk och de har ju så mycket vackert med till julen. Hoppas du hittar någon riktigt fin, men det är ett tag kvar:-)

   Radera

 • Leftover mincemeat - Mincemeat finns vad jag vet inte i Sverige men det är inte köttfärs utan torkad frukt med kryddor och socker som man fyller mince pies med till jul. Vi ...
  18 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan