tisdag 20 oktober 2015

Äntligen hemma

Programmet alltså, tycker det är lite sån där Elsa-stuk-varning på den här, haha, röjt i garderober och linneskåp och då hittade jag en virkad rosa retro får man väl säga, lampskärm, testade lite runt på lamporna och la den på skoj här, maken tyckte absolut det skulle vara så, påminner om svunna barndomstider kanske:-), man vet aldrig med karlar. Kollegan och väninnan som har en lantgård från 1900 jämt förutom sin city-lägenhet, hängde upp några gardiner där de fattades, väldigt moderna och klart att det är en speciell atmosfär i huset och lite gammaldags så maken hennes tyckte spets skulle passat mycket bättre så vi gick runt och letade. Hittade inga, möjligen sa jag att Röda Korset kan ha eller någon second hand. Vi struntade i det då och gjorde roligare saker och jag tyckte att ville han ha spetsar fick han väl gå ut och köpa dem själv:-).
Lika med en annan kollega och väninna, hennes karl tyckte att hon matchade för dåligt i badrummet med handdukar och annat, inte så där snyggt som Monica har:-), hon tog det som fanns rent för tillfället, (de är förresten skilda nu)..., men jag sa också där att då får han väl köpa de där snygga själv som han vill ha.
Och maken blev som sagt nöjd med en virkad skomakarskärm:-) och intill står CD-stället i lite rå betong och stål, (arvegods från Annas studentlägenhet), förresten bordet är också ett arvegods från kära dotter Anna, Ikea gjorde dessa i begränsad upplaga med ben av pet-flaskor, man kan lägga en ljusslinga i har trendnissar visat sen:-), ja nu kan det inte bli mer trendigt här tror jag:-):

4 kommentarer:

 1. Jag hade snygga mobler som student.

  Den gangen maken lyckades badda nytt med en mix av fem olika sorters lakan tar alla rekord tycker jag. Skulle dock inte skilja mej pa grund av det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna, det hade du verkligen, kom på att vi har ju din lilla soffa också i hallen och flera lampor, speglar och pallar, en byrå:-), ja du hade väldigt trevligt, tänker då och då på den lägenheten och att man kunde kliva ut ur fönstret på en platå där uppe i luften och sitta:-) och vilken utsikt det var. Och all service så nära med allt man tänka kan. Men allt har sin tid, du bodde där bästa tiden förstår vi nu.
   Ja maken är kul, tror att han tycker det är fint med alla och inte kan välja:-), nej ingen skilsmässoorsak:-)

   Radera
 2. Se där, man kan ärva lite från sin dotter också :-)
  Kul! Jättefin skomakarskärm, gillar dem! Trendy, trendy hemma hos dig just nu.
  USCH, jag är också ganska dålig på att matcha i badrummet, iallafall i mitt och Ps badrum. På gästtoan är det väl någorlunda bra, hihi!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, tack, det är inte dumt alls:-). Skärmen gav lite mildare ljus, tänkte ta bort den först men nu får den vara ett tag, inte så tokigt kanske och någon har virkat den fint.
   Ja när det gällde handdukarna blev jag förvånad att han brydde sig om sådant när hon berättade, var liksom en del i annat som var "fel" också enligt honom men de hade så fint hemma. Ja och jag tycker inte det är särskilt viktigt men vi behövde köpa nytt till badrummet och istället för att ta alla handdukar som var på rea:-), i en mix med färger och sorter, så tyckte maken med att vi tar av samma sort som inte var rea och matchar både små och stora och det blev fint men det finns viktigare saker:-).

   Radera