lördag 31 oktober 2015

Alla helgons dag

Ljus i mörkret. Och det lyser vackert denna tid. Hur vi fick stearinljus till Sverige berättas HÄR och det tackar vi hjärtinnerligt för:
Här vilar mor och far, farmor och farfar, fastrar och farbröder och många fler, min bror finns på en annan kyrkogård, tänker ofta på det att det är rätt långt dit.

4 kommentarer:

 1. Så underbart! Jag älskar ljus, men glömmer att tända dem? Jättekonstigt! Men jag ska försöka denna höst och vinter!

  SvaraRadera
 2. Trillingnöten, ja det är så vackert! Tänder man dem hemma så ska de passas och för dig med små barn är det extra koll, bra med alla ljusslingor som finns då:-)

  SvaraRadera
 3. Gillar ljusslingor och de nya blockljusen som finns nu som ser akta ut fast gar pa batteri, sakrare aven for katter och akta man :)

  SvaraRadera
 4. Anna, ja det har kommit så många fina nu av dem och de är ju gjorda av vax, stod och tittade på några igår, såg att många köpte, en kvinna fyllde en hel korg:-). Vi tände ju ljus i stugan förut i alla rum så det såg ut som en mysig tomtestuga:-) sen på hemväg så undrade vi om vi släckt och vände:-), numera är regeln att bara tända precis där vi sitter och lämnar vi rummet så släcks det. Stockholmsgrannen tänder aldrig ett ljus säger hon.

  SvaraRadera

 • Gosplutten - Nu passar minsann kattbädden. Det tog sin lilla tid innan den användes (typ 4 år). Leendet är så gulligt när hon sover!
  12 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan