måndag 28 september 2015

Lyssnat

Så bra, inte så mycket hopp kanske men lite, så många bra ord av författarna och av prästen, dem han valde och vacker musik i ord och ton. Lyssnar mycket på radio på landet, vilsamt och efter frukost och lite städning inne så skulle vi gå ut och börja röja i trädgården, men då hörde vi början på det HÄR och stannade kvar till sista ordet.

2 kommentarer:

 1. Villen fin helg ni haft på landet. Älskar att lyssna på radio. Ska leta upp programmet du fastnade för på.
  Skrattar lite åt ditt besök på pizzerian och gruppen med pizzorna och betalningen. Ja, så typiskt. Skulle inte förekomma här.
  Hoppas din måndag är bra.

  SvaraRadera
 2. Annika, tack, ja så skönt att åka iväg ibland. Och det finns så många bra program på radion, väldigt mycket nu om allt som händer i världen och jag tycker det finns så många duktiga medarbetare, förklarar, frågar och tänker efter. Ja de där med pizzorna, hade nästan glömt hur folk är, går mest ut två och två eller i familjen numera, bäst att fortsätta så kanske:-). Och här kom ju fler gäster in vartefter och började beställa så man såg hur ägaren måste ha koll så länge på ett sällskap. Inte så lätt att driva restaurant här. Tack detsamma, hoppas du får en fin vecka med vackra höstdagar.

  SvaraRadera

 • Gosplutten - Nu passar minsann kattbädden. Det tog sin lilla tid innan den användes (typ 4 år). Leendet är så gulligt när hon sover!
  12 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  5 år sedan