måndag 22 juni 2015

Liten fikapaus

Kaffestugan i Rönninge kan rekommenderas, väldigt gott allt här och den fick två besök av oss när Anna var i Sverige. Anna och jag köpte ett 7-dagarsaccesskort och det kan verkligen rekommenderas för att hålla reda på alla zoner och standardresor och ändrade standardresor hit och dit ger ingen semester, på det här kunde vi åka från norr till söder i stockholmsområdet, ibland åkte vi bil också som till och från Arlanda fast även dit fungerar kortet.
En sjö finns en kort promenad från centrum här, kaffestugan kliver man nästan direkt till från pendeln

4 kommentarer:

 1. Det där kortet låter som ett kort som jag borde skaffa under min vecka i Sthlm, innan jag drar österut. Smart.
  mmm...vilket underbart gott fika för er!!

  SvaraRadera
 2. Annika, ja det var toppenbra att ha, man köper först ett blått kort=accesskortet och sedan beställer man 7-dagars och betalar det och när man åker på det första gången så börjar dagen gälla och man behöver inte hålla reda på nånting, otroligt skönt, vi åkte spårvagn och det gäller på pendlarbåtar Waxholms, tunnelbana, buss och pendel, man kan göra hela rundturer:-)

  SvaraRadera
 3. Utan det kortet hade vi nog inte orkat åka nånstans :)

  SvaraRadera
 4. Anna, det var otroligt bra! Ja tänk så många gånger vi fått byta standardresor annars, och säker är man inte att de blir rätt, att det täcker den och den zonen och även tiden räknas då, rena semestern att koppla bort alltihop:-)

  SvaraRadera

 • Matglädje - Jag njuter av mat jag saknat länge, sidfläsk till exempel. Knaperstekt och sprött. Så gott. Samtidigt kikar jag efter engelsk mat här. Walkers shortbread s...
  19 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan