lördag 20 juni 2015

Lite mer från huvudstaden

En djurgårdspromenad är vackert och även rofyllt, sedan gick vi vidare Strandvägen där vi nästan hamnade på kändisparty, måste säga att det är kul att se dem i verkligheten och inte bara på TV, hit dit vi kom kryllade det av dem och Anna som hade tjusig kamera ombads att ta foton på några som vinkade till henne (fast Anna fotade allt det vackra istället:-), och det vimlade av fotografer fotande vilt från diverse tidningar så vem vet, vi kanske hamnade på ett:-), ett speciellt liv lever de som ska visa upp sig och en karl som strök mot mig när han kom, ja av misstag förstås:-), var så liten och spinkig mot i TV och med kaxig uppsyn så jag blev full i skratt, med allt fotomixtrande i tidningar och i TV-rutan kan man verkligen förvanska till något helt annat. För att inte tala om alla plastikopererade vi sedan såg fler av runt Sturegallerian och Sturehof, någon i vårt sällskap liknade dem vid plastkatter med ankmun, haha, ja alltså alldeles för stora uppstoppade kindknotor som var utspända och välfyllda mycket stora läppar som plutade mycket. Gällde både kvinnor och män, det blev nästan för mycket allt detta:-), visar därför några foton på naturen och fina byggnader, (några kändisfoton tog vi förstås inte eller på andra, vi är ju både väluppfostrade och välinformerade om sådant:

4 kommentarer:

 1. Ja, visst är det lite speciellt att se kända människor, ofta är de inte alls som man tror! Både till utseende och till sättet :)

  SvaraRadera
 2. Trillingnöten, ja vilken konstlad värld och lite förundras jag över att alla vill delta, men de måste synas, är viktigt, en liten hund, ja stor med hade många med sig också, som en extra prydnad:-)

  SvaraRadera
 3. Det är oerhört befriande att slippa vara både rik och känd :)

  SvaraRadera
 4. Anna, haha, ja det är verkligen befriande, vi kunde ju bara lämna och gå vidare, vilken frihetskänsla:-)

  SvaraRadera

 • Matglädje - Jag njuter av mat jag saknat länge, sidfläsk till exempel. Knaperstekt och sprött. Så gott. Samtidigt kikar jag efter engelsk mat här. Walkers shortbread s...
  19 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan