onsdag 24 juni 2015

Hågelby

Det blommade vackert den vecka Anna var här, så fint att gå en rundtur i parken tillsammans, vi hade fint väder från tisdagen till lördagen, det vackraste vädret hittills i år, Anna kom med solen och nog trodde jag den skulle stanna ett tag efter avresedagen men tji, glad att det var så bra då så vi inte frös, allt blir så mycket trevligare när man inte behöver släpa med sig en massa extra kläder:
Här finns också handelsbod, café, krukmakeri och annat hantverk förutom hästar och andra djur utomhus, dansa kan man också på den stora dansbanan, det var här i Hågelby det skulle bli en stor upplevelsepark och sista ordet är nog inte sagt ännu i den frågan. Och visst, vi köpte med oss Tumba Special:-), smakar lite som cider fast med starkare smak.

2 kommentarer:

  1. Ja, Anna hade enorm tur med vädret. Sommarens enda varma dagar hittills lyckades hon pricka in. Härligt.
    Ni hittade på många roliga saker. BRA!!
    Vilket gullregn!! WOW!!

    SvaraRadera
  2. Annika, ja verkligen. Ja vi är väldigt glada att vi tog tillvara på varje dag, det går ju så bra att prata mycket om det vi önskar på utflykterna innan man nått målet och ta det lite lugnt på plats också. Jag hade förberett en del mat i frysen så det var bara att plocka fram sent på kvällen om vi blev hungriga:-), så fick vi mer tid att bara vara, och Anna lagade mat också så jag kunde vila:-), vi hann inte med stugan och landet och jag kände det blev lite som att pressa in det så det fick vara. Ja gullregnet var helt otroligt vackert i år, vi blev omslutna av det, var i sådan mängd här. Och som sagt, vilken tur med vädret! Och runt resor och allt, ja det kunde inte varit bättre.

    SvaraRadera