fredag 26 juni 2015

God mat och fika, hemma som borta

                                                Anna lagade Thai Green Curry, så gott
                                Fina sommarmuggar till kaffet som min blick föll på kunde inte motstås denna fina sommardag:-)

4 kommentarer:

 1. VAD gott allting ser ut!! MUMS. Blir riktigt hungrig. Tack för peppande ord på min blogg. HATAR att flyga, och hatar det ffa i dåligt väder.
  Kommer Anna hem fler gånger i sommar? Eller, åker du dit?

  SvaraRadera
 2. Annika, tack:-) och varsågod:-), du har ju så lång flygresa, skulle jag också tycka att det var jobbigt men på ett sätt är det avkopplande när man väl är på planet efter allt stök och bök innan och genom säkerheten som förstås är hur viktig som helst men mycket köer alltid och mycket kontroller och rtg. Skulle vara väldigt roligt om båda kunde komma men den lilla katten vill de inte lämna bort och jag skulle inte heller göra det, hon är och så otroligt fin och gullig och behöver få vara hemma i trygghet, var ju övergiven efter att ett äldre par dött och gick omkring ensam. Jag åker lite längre fram, ska bli så roligt.

  SvaraRadera
 3. Underbara muggar! så somriga! På nåt sätt smakar allt bättre med fina muggar! :)

  SvaraRadera
 4. Trillingnöten, ja så fina och somriga, det är något speciellt med sommarblomster, ger glädje. Du får se vad du hinner här hemma sedan men kanske du gör lite fynd också:-)

  SvaraRadera

 • Matglädje - Jag njuter av mat jag saknat länge, sidfläsk till exempel. Knaperstekt och sprött. Så gott. Samtidigt kikar jag efter engelsk mat här. Walkers shortbread s...
  19 timmar sedan
 • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
  1 år sedan
 • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
  6 år sedan