lördag 20 juni 2015

Det regnar

Och folk ser inte så där solskensglada ut, inte alls;-), det är ju ändå midsommar! Nej det är nog rekord i gräsligt väder, regnat sedan i onsdags och mer och mer, utan uppehåll och inte en solstrimma. Just nu vräker det ned mer än någonsin, jag nöjde mig med att gå ut på balkongen, därunder hade några från husbilsfolket parkerat, brukar göra så för vi har en vändplan. Men ingen lämplig plats för det är tillåtet bara att släppa av folk där eller lasta ur något eller hjälpa gamla föräldrar ur, sedan flytta bilen direkt. Minns när vi kom från Arlanda och bara gick upp med väskorna, när vi kom ned så hade vi parkeringsböter. Då satte jag ned foten och sa att det har gått för långt i detta land om man får böter vid sitt eget hem, han tyckte så också och rev lappen. Annars har vi parkeringsdäck och garage för boende med månadshyra och besöksplatser som ska betalas direkt. Men denna dag kom inga vakter, för konstigt nog kan de här husbilarna stå några timmar, mystiskt.
Suddade ut namnet på bilen eftersom jag är så snäll:-), annars kanske böterna kommer
Penséerna som brukar var nästan utblommade vid midsommar är vackrare än någonsin, se där, det finns mycket att glädja sig åt, även regn och kyla:-), (fast det behöver ju inte regna heeeela tiden)
Egen skörd:-), nej vilken tur det fanns jordgubbar i affären men sen så, plockar vi både jordgubbar och jostabär, dröjer kanske ett tag;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

  • Matglädje - Jag njuter av mat jag saknat länge, sidfläsk till exempel. Knaperstekt och sprött. Så gott. Samtidigt kikar jag efter engelsk mat här. Walkers shortbread s...
    19 timmar sedan
  • Lite var dag - Ja lite så, var dag när jag var själv så fixade jag med lite av varje, t ex gjorde nytt runt diskbänkens kanter med silicon, svårast var att ta bort det ga...
    1 år sedan
  • Jag har flyttat! - Inte så långt bort, min nya adress är: http://engelsktporslin.blogspot.se/
    6 år sedan